-20%

Ručna sjeckalica za povrće

  • Ručna sjeckalica za povrće je proizvod za kućanstvo koji je koristan za brže rezanje krumpira, povrća.
  • Pomoću ovog brzog alata možete uštedjeti vrijeme pri rezanju
  • Način korištenja ovog alata je jednostavan, samo stavite nerezano povrće na dasku za rezanje, a zatim ga pritisnite i gurnite naprijed rukama.
  • Ovaj je alat vrlo praktičan pa može pomoći

20,00 KM

Opis

Savršena sjeckalica za rezanje voća i povrća te pripremu raznih salata.

Uz nju ćete s lakoćom pripremiti zdravi ručak i večeru ili napraviti ukusne salate u samo nekoliko minuta.

Samo jednim pritiskom možete narezati voće, povrće ili sir na čak 11 različitih oblika: kockice, rezance, kriške, štapiće.

Ukoliko još uvijek u svom domu nemate idealnu sjeckalicu koja će Vam olakšati dosadno sjeckanje salata i sastojaka za razne vrste jela, ova sjeckalica je nešto što Vam je neophodno kada su u pitanju poslovi u kuhinji.

Uz sjeckalicu ćete s lakoćom pripremiti zdravi ručak i večeru ili napraviti ukusne salate u samo nekoliko minuta.

– Samo jednim pritiskom možete narezati voće, povrće ili sir na čak 11 različitih oblika: kockice, rezance, kriške, štapiće..

– Oštrica od nehrđajućeg čelika

– Za brzu i jednostavnu pripremu hrane i one koji nemaju puno vremena

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.