-33%

Scarlett super ručni mikser

Scarlett super ručni mikser
Mogućnost miksanja i blendiranja hrane.
Dodaci za mješanje tijesta.
7 brzina rada.
Snaga od 180W.
Lako se održava.
Dodaci od nehrđajućeg čelika.

30,00 KM

Opis

Ručni mikser – idealan je za lagane zadatke poput izrade šlaga od slatkog vrhnja, snijega od bjelanjaka ili pirea.

Može se koristiti u bilo kojoj zdjeli, ne zauzima puno prostora, jednostavno ga je pripremiti za korištenje te očistiti i spremiti kada nam više ne treba.

Pored svega, ne košta mnogo, ne troši puno energije i jednostavan je uređaj s osnovnim opcijama, kojeg ćete koristiti maksimalno 1-2 puta mjesečno.

Za šta koristite ručni mikser? I koliko često?

Ako mikser koristite za razne stvari, od pravljenja kolača, do miksanja pirea  i tijesta za kiflice i hljeb, i ako ga koristite često, bilo bi dobro da kupite kvalitetniji mikser.

Općenito, kod kupovine ručnog miksera važno je:

  • koliko vati ima, tj. kolika mu je snaga (po tome možete usporediti cijene miksera),
  • broj brzina,
  • lakoća čišćenja,
  • težina i oblik ručke,
  • dostupni dodaci,
  • trajnost i brzina miješanja.

Ručni mikser čini pečenje kolača i pripremu šlaga lakšim, bržim i zabavnijim.

Jednostavni za skladištenje i prilagođeni korisniku, naši ručni mikseri mogu biti primarna ili komplementarna kuhinjska oprema.

Inovativni nastavci, poput nastavak za miješanje ili sustava vakuumiranja, pretvaraju ovog klasičnog kuhinjskog pomoćnika u višenamjenski uređaj.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.