-21%

Silikonska zaštita za pete

  • Silikonska zaštita kod koje je donji dio dizajniran s protukliznim granulama.
  • Mekani silikonski gel materijal sprječava grebanje peta i stvaranje žuljeva.
  • Periv, mekani medicinski silikon, netoksičan.
  • Pomaže u sprječavanju suhe kože, zaštiti zdravlja, masaži, opuštanju itd.
  • Zaštitite i opustite pete i učinite sve vrste cipela udobnima.
  • Štiti kožu od ljuštenja i pucanja.

19,00 KM

Opis

Ova mekana silikonska zaštita učinkovita je pomoć pri uklanjanju suhe i ispucale kože na petama.

Prije obuvanja čarapa na pete možete nanijeti hranjivu kremu, a ova silikonska zaštita će pojačati djelovanje i ubrzati omekšavanje i obnovu kože.

Koža će nakon prve upotrebe biti znatno mekša i zdravija.

Mekani i rastezljivi materijal pomaže u ublažavanju bolova koji su nastali zbog dugotrajnog stajanja, hodanja, trčanja i drugih aktivnosti.

Ova silikonska zaštita idealna je pri nošenju sportske obuće ili visokih potpetica, zaštititi će vas od neugodnih i bolnih žuljeva i bolnih napuklina, a koža će ostati glatka.

Prije korištenja: operite noge prije nošenja, nanesite hidratantnu kremu na pete i pričekajte da se krema upije, dječji puder možete koristiti protiv klizanja silikona.

Korištenje noću: potopite noge u toploj vodi najmanje 10 minuta te nanesite ovlaživač na pete potom stavite silikonsku čarapu i ostavite ih do jutra.

Silikonska zaštita za pete se preporučuje kod suhe i ispucale kože na petama, za one koji se bave trčanjem, za one koji nose visoke pete, za one koji puno stoje na nogama te kao zastita od žuljeva u novoj ili staroj obući.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.