-20%

Silikonske trake za prozore i vrata 1+1 GRATIS

  • Silikonske trake za prozore i vrata su fleksibilne i izdržljive.
  • Izrađene od fleksibilnog vodootpornog gumenog materijala s visokom prozirnošću ultra tankog i ultra-mekog svojstva.
  • Jednostavno prilagodite duljini koja vam je potrebna.
  • Snažna ljepljiva podloga, bez degumiranja, čvrsto se drži, može raditi dugo vremena.
  • Otkinite zaštitnu traku koja neće ostaviti ljepljive tragove.
  • Siguran materijal – Silikon koji je netoksičan i za zaštitu okoliša, nema iritantnog mirisa, štiti zdravlje vaše obitelji, opušta kupce, dobar je za obiteljsku upotrebu.
  • Izvrsna fleksibilnost, može se koristiti u ekstremnim vremenskim uvjetima i neće pauza.

 

20,00 KM

Opis

Učinite vaš dom praktičnijim i zalijepite sve što želite.

Zaboravite na mukotrpna bušenja jer sada možete pričvrstiti sve što želite uz pomoć ultra jake i izdržljive ljepljive trake!

Nevjerovatno jaka – pričvrstite razne predmete za zid ili neku drugu površinu ovom trakom i ostati će tu sve dok god vi ne odlučite da ih pomjerite!

Lako korišćenje – Nema bušilica, šrafova, eksera – sve što je potrebno je da uklonite zaštitni sloj i da zalijepite traku na željeno mesto!

Velika snaga lepljenja – ne brinite o tome kako će Vaši zidovi izgledati ako uklonite traku jer iako je veoma jaka, ova silikonska traka ne oštećuje površine i lako se uklanja!

Multifunkcionalna traka – Koristite ovu traku da zalijepite polomljenje predmete, zakačite na zid ukrase, držače, plastične čiviluke ili šta god poželite!

Prozirna traka – Zaboravite na braon i žute lepljive trake koje narušavaju izgled vašeg doma jer je ova traka potpuno providna!

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.