-20%

Sjeckalica za povrće

  • Ova nova sjeckalica za povrće ima prošireni dizajn ručke koja i dalje daje maksimalnu snagu uz minimalan pritisak ruke i zapešća.
  • Čak i ljudi sa slabim stiskom ili malim rukama mogu lako sjeckati hranu.
  • Lako zdrobite ili nasjeckajte hranu upola kraće samo jednim pritiskom!
  • Sjeckalica za povrće izrađena je od 100% visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i PP-a za hranu, vrlo je izdržljiva, otporna na koroziju i neće hrđati, samo je isperite pod tekućom vodom.
  • Brzo kockice i rezanje povrća i voća, praktično i jednostavno.
  • Nije potreban dodatni alat ili čak daska za rezanje!

20,00 KM

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.