-16%

Izuzetno izdržljiva sklopiva stolica

  • Izuzetno izdržljiva sklopiva stolica
  • Sklopiva stolica je veoma praktična, lagana i prenosiva.
  • Otvara se i savija se u djeliću sekunde samo jednom rukom.
  • Izrađena od najkvalitetnijeg najlonskog ABS-a. Teški materijali za dugotrajnu upotrebu.
  • Veoma je izdržljiva, do 150 kg. Zauzima malo prostora i  jednostavna je za upotrebu.
  • Promjer 25cm, visina 47cm.
  • Za višenamjensku uporabu, tj. Kupaonicu, kuhinju, ured, vrt, putovanja, kampiranje, ribolov, vanjski prostor i još mnogo toga.

 

38,00 KM

Opis

Sklopiva stolica za kampovanje je savršena stolica kako za odrasle, tako i za decu zahvaljujući podesivim dimenzijama visine prema potrebama korisnika.

Izrađena je od visokokvalitetnog plastičnog materijala PA+ ABS, ekološki prihvatljivog, ima strukturu oblika cilindra, uske spojne kopče i neklizajuću osnovu.

Jedinstveni sustav kopča za zaključavanje omogućuje da se preklopna stolica lako otvori i zatvori u samo nekoliko sekundi, a jednom se otvori čvrsto na mjestu.

To čak i dijete može brzo i jednostavno, ugodno i sigurno svidjet će vam se!

Može dobro da posluži na putovanjima, planinarenju, muzejima, predstavama, na pikniku, kampovanju, pecanju, kao i na ostalim aktivnostima  napolju (na stanici, planini, plaži).

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.