-21%

Sklopivi aluminijski stol sa stolicama

  • Prijenosni sklopivi aluminijski stol sa stolicama
  • Karakteristike proizvioda:
  • Dimenzije 60 x 120 cm
  • Čvrsti i lagan aluminijski okvir
  • Dvije visine od 40 cm do 70 cm
  • Postavlja se i sklapa u nekoliko sekundi
  • Jednostavan transport i skladištenje
  • Posjeduje ručku za nošenje tako da možete nositi jednom rukom
  • Možete koristit za vanjsku ili unutarnju upotrebu

75,00 KM

Nema na zalihi

Opis

Sigurno i vi volite vikende provoditi u prirodni s porodicom.

Ako je vaš odgovor potvrdan, onda smo sigurni da ste u potrazi za porodičnim sklopivim stolom koji će vam osigurati da u miru imate nedeljni ručak u prirodi.

Ovaj praktični sklopivi aluminijski stol sa stolicama, idealno je rješenje za porodična okupljanja u prirodi kada nemate klupe i stolove u izletištu.

Čvrst sto i jako izdržljive stolice pružit će vam dodatno uživanje i zauzeti minimalno prostora u vašem autu.

Visina ovog stola može se podesiti.

Možete upotrijebiti viši ili niži položaj.

Stalna izloženost UV zrakama tokom dužeg vremena može oštetiti ovaj materijal, stoga se nakon izleta preporučuje sklapanje i skladištenje.
Stol i stolice nisu klasificirani kao “vrtni namještaj” i nisu namijenjeni za trajno ostavljanje na otvorenom.
Dakle, ono što je jako važno kako bi vam ovaj set potrajao dugo gofina jeste samo da ga nakon upotrebe na pravi način spremite.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.