-27%

Sklopivi hladnjak

  • Sklopivi hladnjak je izoliran, lagan, prenosiv, vodootporan.
  • Odličan za zabave, izletišta, kampiranje, plažu, remenje, ribolov, lov, brodstvo i još mnogo toga!
  • Može sadržati do 60 limenki i drži ih hladnim do 10 sati
  • Izuzetno održava hladnoću unutar hladnjaka
  • Dovoljno jak da drži preko 100 puta veću težinu i teži manje od dva kilograma
  • Ima dovoljno prostora za držanje hrane i pića hladnih do 10 sati!
  • Izuzetan hladnjak koji štedi prostor u automobilu!

55,00 KM

Opis

Kada idemo na putovanja svima nam je potrebna alternativa i jeftinija verzija odabira hrane i pića koju ćemo ponijeti kako bismo mogli uštedjeti i jesti provjereno dobru hranu.

Pakovanje hrane i pića od kuće u prijenosni hladnjak štedi novac, zdravija je alternativa a kvarljive predmete i pića održava rashlađenim tokom cijelog dana.

Mini sklopivi hladnjak će sve održavati hladnim, svježim i sigurnim za jelo.

Glavna svrha sklopivog malog hladnjaka je održavati hranu i piće hladnima duže vrijeme.

Kupci također moraju uzeti u obzir veličinu hladnjaka, izolacijska svojstva, materijale, opcije pretinca i nekoliko drugih kvaliteta prije kupovine.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.