-21%

Sonar pegla za kosu

  • Sonar pegla za kosu klasičnim dizajnom čija je upotreba toliko precizna da vam pomaže pri oblikovanju kose.
  • Glačalo je opremljeno tehnologijom brzog zagrijavanja pa se brzo zagrijava do željene temperature.
  • Postoje 4 izmjene topline u rasponu od 160 do 220 stupnjeva Celzijusa, a također i do 360 stupnjeva rotirajućih kabela koji ne čine da se žice zapetljaju.

22,00 KM

Opis

Duga ravna kosa još uvijek se smatra jednim od najvećih standarda ljepote. Pomalo nepravedno mnogi bi rekli, no ipak rijetko koja djevojka barem povremeno ne posegne za peglom za kosu.

Dobra pegla za kosu je poput prave prijateljice. Svaki dan Vam pomaže naći pravi stil. Nikada vas neće iznevjeriti i uvijek će vam pomoći da budete lijepe. Kako izabrati najbolju peglu za Vaš tip kose? Kako ispravno izravnati kosu, a da se ne ošteti?

Sve je u materijalima i tehnologiji. Možda mislite da frizer u salonu radi neku vrstu magije na vašoj kosu, ali većina posla se obavlja od strane tehnologije u rukama.

Jer ono što ispravlja vašu kosu su negativni ioni koji se stvaraju od materijala korišteni u pločicama pegle za kosu. Kvalitetni materijali su vrlo učinkoviti u emisiji tih iona. Pločice mogu biti izrađene od keramike, titana , turmalina ili njihovih kombinacija.

Većina pegli za kosu ima ploče širine oko 3 cm. Ova je širina idealna za osobe s kratkom kosom i kosom do ramena, kao i za osobe s iznimno tankom kosom.

Ovi tipovi kose trebali bi izbjegavati široke pegle jer je s njima veća šansa da će se po istom dijelu kose proći više puta nego što je to potrebno, a tako mogu nastati neželjena oštećenja.

Osim što su tanje pegle za kosu dobre za kraću i tanju kosu, takvi su uređaji izvrsni za dodatna stiliziranja osim ravnanja kose. S takvim peglama kosu je moguće i kovrčati – što je pegla tanja, to su kovrče manje. S velikim peglama to nije moguće postići.

Tanke pegle za kosu također su i preciznije, pa će lakše obuhvatiti i kosu odmah do tjemena.

Ako imaš jako dugu, gustu ili kovrčavu kosu, preporučljivo je kupiti širu peglu. Iako će i tanja pegla dobro obaviti svoj posao, s peglom veće širine prije ćeš biti gotova.

Uz Sonar peglu za kosu imat ćete ravnu kosu kao da ste tek izašli iz salona, blistavu i neoštećenu.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.