-26%

Spin smile četkica za zube

  • Profesionalna četkica za zube
  • Uklanja mrlje
  • Manje od minute dnevno
  • Odlično za osjetljive zub
  • Ugrađeno LED svjetl
  • Omotnica za putovanje za u pokret
  • Materijal: ABS
  • Boja: Bijela
  • Dimenzije: 17,5×7,5 cm

14,00 KM

Opis

Možete birati između klasične i električne četkice, a u odluci trebate uzeti u obzir stanje zubi i usne šupljine te određena stanja koja mogu zube činiti osjetljivima.

Četkica za zube mora imati što više vlakana koja ne smiju biti pretvrda te je iznimno važno da se zubi ne četkaju pregrubo.

Nepravilnim korištenjem bilo koje vrste četkice može se napraviti velika šteta.

U odabiru četkice za zube važno je imati na umu neke specifičnosti svake vrste četkica.

Električne četkice same čiste zube, okrećući glavu četkice sa 6.000 do 30.000 okretaja u minuti, dok je na vama da četkicu na pravilan način prislanjate na zube.

Nikako nemojte koristiti električnu četkicu kao klasičnu, nego četkicu samo blago prislanjajte na sve površine zuba, pod kutom od 45 stupnjeva.

Uz električnu četkicu treba vam manje vremena za četkanje zubiju nego s klasičnom budući da ona lakše čisti zube i skida zubni plak.

Posebno su zabavne za djecu, ne trebaju sami četkati zube, već samo usmjeravati četkicu, a  timer im javlja kad su gotovi s pranjem zubića.

Električne četkice preporučuju se osobama sa zubnim aparatićem jer temeljitije čiste od običnih četkica i sprječavaju nastanak bijelih mrlja na zubima nakon skidanja aparatića.

Dobar su izbor za starije ljude ili osobe s artritisom koji ne mogu toliko micati glavom prilikom pranja zubi, s obzirom na to da električna četkica sama čisti zube i ne zahtijeva pomicanje glave.

Prednost električne četkice se ogleda u velikom broju pokreta u jedinici vremena (6.000 do 30.000 obrtaja u minuti), što omogućava temeljnije pranje zuba i desni, a takođe imaju manju glavu, zbog čega ove četkice lakše čiste teže dostupna mjesta.

Električne četkice su naročito preporučljive za osobe koje nose fiksni ortodontski aparat, jer zbog temeljnijeg čišćenja smanjuju mogućnost pojave bijelih mrlja na zubima.

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.