-14%

Sprava za kolače

  • Sprava za kolače dizajnirano da olakša ukrašavanje kolača
  • Omogućuje umjetničku glazuru ili stavljanje pire krumpira na predjela
  • Izvrsno za prešanje kolačića
  • Zgodno rukovanje jednom rukom
  • Dolazi sa 7 izmjenjivih diskova i 7 mlaznica za tijesto
  • Okidač od nehrđajućeg čelika
  • Može se prati u perilici posuđa
  • Dimenzije: 9,5 “x6” x2,5 “

30,00 KM

Opis

Kao i svi, sigurno i vaši mališani kao i vi volite kvalitetno spremljene domaće keksiće, zar ne?

Svakoj domaćici uvijek treba malo duže vremena kako bi našla originalne, domaće ”bakine kolačiće”, ili približno dobar recept koji se, kako kažu, treba topiti u ustima.

Popularne bakine kolačiće – keksiće odlikuje i otisak na njima koji je uvijek različit, nekada je to otisak cvjetića, nekada srce, ili oblik omiljene životinje.

Uz ovu spravicu za pravljenje ukusnih keksića uz odgovarajuću smjesu, na veoma brz i jednostavan način dobit ćete sjajne malene keksiće sa raznim otiscima.

Uljepšajte svojim mališanima razne vrste slavlja, ili utoplite hladne zimske dane uz ukusne bakine keksiće i omiljeni topao napitak.

Iskoristite ponudu i uživajte u čarima malenih keksića!

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.