-14%

Sprava za kolačiće

  • Napravite kreativno i profesionalno oblikovane kekse i kolačiće pomoću ovog jednostavnog uređaja – Sprava za kolačiće
  • Napunite bačvu ukusnim tijestom od vanilije ili čokolade i dodajte rezač od nehrđajućeg čelika po izboru, zatim pritisnite na stakalce pećnice i kuhajte.

30,00 KM

Opis

Da su naše bake i mame kod kuće imale ovakav pribor kakav mi upravo nudimo Vama, vjerovatno bi nam djetinjstvo bilo ispunjeno još šarenijim kolačićima i keksićima. Domaći kolačići nekada su zahtijevali mnogo više iskustva, znanja i vještine. Danas ne morate biti profesionalna domaćica da bi Vam uspjele krofne, niti vrstan poslastičar kome mafini i kapkejkovi izgledaju kao sa slike. Uz prave kuhinjske aparate i Vama će pravljenje kolača ići od ruke, a dezerti će biti kakvi se samo poželjeti mogu.

Ukoliko želite besprijekorno dekorisati Vaše kolačiće, mafine, mini keksiće, uz našu spravu za kolačiće ćete izgledati kao vrhunski majstor koji će svoju porodicu, svoje goste i sebe uvijek moći počastiti izvanredno ukrašenim, modernih i ukusnim slatkišima.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.