-24%

Spravica za vađenje koštica

  • Spravica za vađenje koštica
  • Svim ljubiteljima višanja i trešanja predstavljamo ovu Spravicu za vađenje koštica, aparat za automatsko vađenje koštica iz višanja i trešanja!
  • Spravica za vađenje koštica je najbrži, najefikasniji način uklanjanja koštica iz višanja i trešanja.
  • Dovoljno je da ubacite trešnje ili višnje, pritisnete ručicu i u djeliću sekunde ih očistite od koštica koje se smeštaju u posebnu posudu na dnu aparata.
  • Spravica za vađenje koštica je idealna sprava za Vas, ako želite da ih zaledite ili pravite slatko, kompot ili sok od trešnje ili višnje.

Karakteristike:

  • Efikasno odstranjuje koštice iz trešanja i višanja
  • Jednostavan za upotrebu, štedi vrijeme

19,00 KM

Opis

Spravica za vađenje koštica je najbrži, najefikasniji i najbezbedniji način uklanjanja koštica iz višanja i trešanja.

Blagi pritisak na ručicu u trenutku uklanja košticu iz ploda.

Koštica odlazi u posudu koja se nalazi na dnu spravice.

Ukoliko cenite kompot, slatko ili sok od trešnje ili višnje ili želite da ih sačuvate u zamrzivaču, ova spravica je Vaš idealni pomoćnik.

Samo stavite voćkicu unutra, stisnite i to je to!

Toliko je lako da ga mogu koristiti čak i deca.

Svaka domaćica obožava sve kuhinjske spravice koje će joj učiniti spremanje hrane lakšim, a ovo je jedna od njihovih toplih preporuka.

Očistite višnje, trešnje, ali i masline i slično voće i uživajte u sočnim zalogajima ovog leta!

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.