-13%

TG-182 bluetooth zvučnik

Značajka zvučnika:

Podržava A2DP, AVRCP, Handsfree profil, FM radio
Podržava mikro SD karticu i USB karticu, reproducira zvuk MP3 formata.
Bežična radna udaljenost je 10 metara.

Specifikacije:

Bluetooth verzija: V4.2
Radni domet: 10 metara
Dimenzija: 190*70,4*70,4MM
Izlazna snaga zvučnika: 5W*2
Napon/kapacitet baterije: 1200mAh
Napon punjenja baterije: 5V / 500mAH
Vrijednosti vremena reprodukcije za zvučnike: 3-4 sata

35,00 KM

Opis

Prednosti TG-182 Bluetooth zvučnika

TG-182 Bluetooth Zvučnik nudi niz prednosti koje ga čine odličnim izborom za sve koji traže zvuk visokog kvaliteta. Sa snažnim izlazom zvučnika od 5W*2, moći ćete da uživate u čistom i živom zvuku koji oživljava vašu muziku. Baterija od 1200 mAh pruža do 3-4 sata neprekidne reprodukcije, tako da možete uživati u omiljenim melodijama cijeli dan.

Karakteristike TG-182 Bluetooth zvučnika

TG-182 Bluetooth Zvučnik je prepun funkcija koje ga čine svestranim i praktičnim izborom za audio reprodukciju. Podržava A2DP, AVRCP, Handsfree profil i FM radio, tako da možete povezati svoj uređaj i uživati u muzici, podcastovima i još mnogo toga. Zvučnik takođe podržava micro SD i USB kartice, tako da možete puštati muziku pohranjenu na vašim uređajima, a MP3 format osigurava da vaša muzika zvuči odlično.

Zašto ovaj Bluetooth zvučnik?

TG-182 Bluetooth Zvučnik je savršen izbor za svakoga ko želi snažan i praktičan zvučnik koji isporučuje zvuk visokog kvaliteta. Uz Bluetooth 4.2 povezivanje, radni domet od 10 metara i kompaktan dizajn, ovaj zvučnik je lako ponijeti sa sobom gdje god da krenete. Bilo da ste kod kuće, u kancelariji ili u pokretu, ovaj zvučnik je savršen način da uživate u muzici i podcastovima sa stilom.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.