-20%

Trimer 2 u 1 aparat za uklanjanje dlačica s lica

  • Aparat za uklanjanje dlačica s lica neophodan je svakoj dami.
  • Aparat za brijanje lica za žensko lice s preciznim vrhom pomaže u uklanjanju neželjenih dlačica na vrhu i dnu obrva te između obrva trenutno i bezbolno, bez brige da ćete osjetiti bol.

20,00 KM

Opis

Moderan oblik ruža za usne: Ovaj aparat za brijanje lica za dlake na licu ima moderan izgled i lagan je, vrlo ga je lako nositi u torbi, tako da možete održavati svoje lice bilo kada.

Ovaj električni epilator za podrezivanje obrva može se koristiti ne samo za vaše obrve, već se može koristiti i za vaše lice, usne, bradu, nos i tako dalje.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.