-30%

Univerzalni silikonski držač za mobilni telefon za bicikl

  • Univerzalni silikonski držač za mobilni telefon za bicikl prikladan za GPS pametne telefone od 4,5 do 6 inča.
  • SILIKONSKI DIZAJN: Za razliku od jeftinog plastičnog držača telefona za bicikl sa tankim gumenim remenom, naš nosač za bicikl izrađen je od integriranog ekološkog silikona, tako da se ne pomiče ili zalijepljeni dijelovi na habanje ili metalni vijci na hrđu.
  • U usporedbi s tvrdim plastičnim držačima, fleksibilni silikon apsorbira sve udarce, tako da vaš telefon nikada neće pasti, a mekani silikon također neće izgrebati ili oštetiti vaš skupi pametni telefon.

14,00 KM

Opis

Ovaj unikatni silikonski držač bit će vaš omiljeni prijatelj u vožnji.

Kada poželite da se družite s prirodom i da od svakodnevnih obaveza u prirodi odmorite, ovaj univerzalni silikonski  držač će vam poslužiti da bez problema ponesete svoj telefon.

Jednostavno ga montirajte na svoj bicikl, umetnite telefon i vozite bez brige o tome da će vam telefon ispasti i razbiti se.

SILIKONSKI DIZAJN: Za razliku od jeftinog plastičnog držača telefona za bicikl sa tankim gumenim remenom, naš nosač za bicikl izrađen je od integriranog ekološkog silikona.

Tako da se ne pomiče ili zalijepljeni dijelovi na habanje ili metalni vijci na hrđu.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.