-23%

Uređaj za čišćenje lica

 • Značajke – Uređaj za čišćenje lica:
 • 1. Dubinsko čišćenje + piling + tretman pora + zaglađivanje.
 • 2. Silikonska četka uklanja nakupljene nečistoće i mrtve stanice kože.
 • 3. Fina četka uklanja nečistoće i višak sebuma.
 • 4. Blago dubinsko čišćenje.
 • Materijal ručke: Plastika
 • Materijal čekinja: Silikon i najlon
 • Boja: Roza, Plava
 • Visina: 56 mm
 • Duljina ručke: 130 mm
 • Promjer: 40 mm

 

 

17,00 KM

Opis

Čišćenje lica danas predstavlja jednu od najbitnijih stvari kada govorimo o njezi kože i tijela. Nije naravno samo riječ o njezi kako bi naše lice izgledalo lijepo i besprijekorno nego i o brizi za svoje zdravlje.

Naše lice je konstantno izloženo raznim vrstama čestica, dok smo vani, u zraku se nalazi na milone malih, sasvim neprimjetnih čestica i stoga je njega lica izuzetno bitna u očuvanju čovjekovog zdravlja.

Iako je poželjno praktikovati osnovnu higijenu kada govorimo o čišćenju lica, nikada ne treba pretjerivati o tome.

Ključan i najbitniji korak njege je čišćenje kože lica prije spavanja. Znoj, sebum i štetne molekule iz okoliša, najčešći su „kradljivci“ čistog i blistavog tena i bez obzira jeste li taj dan imali make up ili ne, kožu lica uvijek je potrebno temeljito očistiti. Čista koža bolje će apsorbirati sve proizvode koje ćete dodatno nanijeti te pospješiti proces regeneracije koji je najintenzivniji između 23 i 4 sata ujutro.

Također, vrlo je važno pronaći kvalitetan proizvod za čišćenje lica. Pjena i maramice za čišćenje lica ne prodiru dovoljno duboko u pore, pa predlažemo da umjesto njih koristite gel koji će dubinski očistiti  vašu kožu, uravnotežiti prirodni pH, i neće je ostaviti masnom.

 

Bitno je da svoje lice čistimo barem dva puta dnevno, ujutro nakon buđenja i noću prije odlaska na spavanje. Osobe koje imaju masnu kožu, lice trebaju čistiti barem tri do pet puta dnevno. Uz naš proizvod ćete dobiti željene rezultate čiste i blistave kože.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima
24/7

Dostava na adresu
24/48h

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine su uključeni i za sve gradove Bosne i Hercegovine poštarina iznosi 7 KM.

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od 24/48h a kada su u pitanju vikendi, za mjesta gdje dostava ne vrši isporuku u tom periodu, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.