-26%

Uvijač za kosu DT-2031-9

  • Izuzetno kvalitetan i moderan uvijač za kosu, koji će Vašoj kosi pružiti pažnju bez oštećenja i uz kojeg ćete stilizirati besprijekorne lokne!

28,00 KM

Opis

Kovrdžava kosa je jedinstvena, ali može biti i vrlo krhka i osjetljiva.

Zbog svoje zakrivljene, razigrane prirode, ulja koja daje vlasište, kako bi omekšali i zaštitili pramenove, teže putuju od vrha do dna.

Kao rezultat, kovrdžave dame često imaju nizak nivo hidratacije što u osnovi predstavlja veoma suhu kosu.

Pronalaženje pravih proizvoda i frizura čini stiliziranje kovrdžave kose mnogo lakšim, a pravilna briga o njima zauzvrat čini mnogo za njeno zdravlje.

Kreme za njegu kovrdža

U specijalizovanim radnjama, može se naći veliki broj preparata za njegu kovrdžave kose.

Kreme i maske koje se koriste da bi hranile lokne su često kombinacija maslaca, ulja i voska.

Ovakve kreme su idealne za gustu i bujnu kosu  koja je suha.

Ako je vaša kosa masnija, sigurno da ćete izbjeći korišćenje ovih preparata, i tako dodatno mastiti vašu kosu.

Kovrdže su uvijek u modi!

Romantični uvojci uvijek su idealna kombinacija za zabavu.

Najbolje od svega je to što vam ne treba mnogo vremena da ih napravite.

Uzmite figaro i za tili čas ćete biti spremne.

Ako želite da izgledate ekstravagantno, možete da stavite neku šik šnalicu u kosu, koja je ove sezone u trendu.

Ukoliko imate srednju dužinu kose, možete je malo izlomiti pri krajevima. To će osvježiti vašu frizuru i izgledaćete drugačije.

Ako imate dugu, ravnu kosu a htjeli bi promijeniti frizuru ili promijeniti način na koji obično kovrdžate kosu mi ćemo vam pomoći u tome. Poručite odmah svoj uvijač za kosu i uživajte u lepršavim i razigranim loknama.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.