-29%

Valjak za krečenje sa punjenjem

Dimenzije: 41 cm x 50 °
Dimenzije valjka: 12,5 x 5 cm
Materijal: Mikrofiber
Pogodno za: dom, i sve druge stambene objekte kao i da razne vrste farbanja.
Težina: oko 320g (1 četkica + 2 para spužvi za boju).

25,00 KM

Opis

Zamislite koliko bi vam olakšalo bojenje vašeg doma kada biste mogli dovršiti posao u pola vremena i bez ikakvog nereda. Sada je to moguće uz Valjak za krečenje Paint Roller Plus, revolucionarni valjak za bojenje koji je osmišljen kako bi vaš život učinio jednostavnijim i lakšim.

Valjak Paint Roller Plus ima jedinstveni dizajn koji omogućuje ravnomjerno nanošenje boje na zidove.

Zahvaljujući glatkom, neprijanjajućem valjku, ovo je najbolji valjak za brzo i jednostavno nanošenje boje na bilo kojoj površini.

Prednosti Valjka Paint Roller Plus:

  1. Brzo nanošenje boje: Zahvaljujući širokom valjku, može pokriti velike površine u rekordnom vremenu. Tako ćete uštedjeti vrijeme i energiju, a vaš će dom izgledati kao da je ofarban od strane profesionalnog molera.
  2. Jednostavno za upotrebu: Valjak Paint Roller Plus se lako koristi i nema potrebe za posebnim vještinama ili iskustvom u bojenju. Bilo ko može koristiti ovaj valjak za postizanje profesionalnih rezultata.
  3. Manje nereda: Ovaj valjak ima neprijanjajuću površinu, što znači da neće zadržavati višak boje i neće kapati tokom korištenja. Također dolazi s držačem koji drži višak boje i ne dopušta joj da se prolije na pod.
  4. Dugotrajnost: Valjak Paint Roller Plus izrađen je od visokokvalitetnih materijala i dizajniran je za dugotrajnu upotrebu. Ovaj valjak će vam poslužiti mnogo puta, što znači da ćete uštedjeti novac na dugoročnoj osnovi.
  5. Primjenjiv na različitim površinama: Ovaj valjak se može koristiti na različitim površinama kao što su zidovi, stropovi, vrata, prozori i namještaj.

Ako tražite najbolji valjak za bojenje koji će vam uštedjeti vrijeme, energiju i novac, Valjak Paint Roller Plus je pravi izbor za vas.

 

  • Paket sadrži čak 5 djelova
  • Dva paint roller valjka
  • Kutnu plohu za krečenje
  • Posudicu za boju
  • 3 aluminijska štapa za produživanje valjka preko jednog metra

Ne čekajte više, nabavite svoj Valjak Paint Roller Plus i uživajte u novom, svježem izgledu vašeg doma bez ikakvog nereda i stresa.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.