Akcija!

Lampa i elektrošoker

Original price was: 40,00 KM.Current price is: 19,90 KM.

-50%

Osigurajte se s kombinacijom Lampa i Elektrošoker 

Osvijetlite svoj put u mraku i istovremeno imajte  sredstvo koje će vam pomoći u samoodbrani.

Osjećajte se sigurno i samopouzdano s ovom višenamjenskom lampom i elektrošokerom koji vam pružaju dodatnu sigurnost u neizvjesnim situacijama.

Lagana i Prenosiva: Sa svojim kompaktnim i laganim dizajnom, ova lampa elektrošoker je idealna za nošenje bilo gdje. Lako se stane u vašu torbu, automobil, ili džep.

Paket uključuje:

-Lampa elektrošoker 1x
-Punjač  1x

Zašto kupiti na BH market-u?

  • Dostava u roku 24-48 sati
  • Mogućnost otvaranja pošiljke

Jeste li ikada osjetili potrebu za ličnu sigurnost? Sada vam predstavljamo revolucionarnu kombinaciju – Lampa i Elektrošoker! Ova izvanredna naprava će vam pružiti osjećaj sigurnosti!

1️⃣ Naša Lampa i Elektrošoker kombinira LED svjetlo koje pruža snop svjetla u mraku. Bez obzira jeste li kod kuće, u automobilu ili u prirodi, ova lampa će osvijetliti vaš put.

2️⃣Osim svjetla, naša lampa je opremljena elektrošokerom za vašu sigurnost. Elektrošoker emitira električni naboj koji će vam pomoći u samoodbrani. U neželjenim situacijama, jednostavno aktivirajte elektrošoker!

3️⃣ Dizajniran za praktičnost: Lampa i Elektrošoker je kompaktna i lagana, što je čini iznimno praktičnom za nošenje. Možete je držati u torbi. 

4️⃣ Jednostavan za upotrebu: Naša lampa i elektrošoker je jednostavan za upotrebu, čak i za one koji nemaju iskustva s takvim uređajima.