Akcija!

Multifunkcionalni sjecko

Original price was: 30,00 KM.Current price is: 25,00 KM.

-17%

Specifikacije:

Model: Multifunkcionalni sjecko sa daskom za sječenje

Dodaci: Set uključuje pet različitih nastavaka za sječenje i ribanje, dva noža, i multifunkcionalni guljač i držač za voće i povrće.

Karakteristike:

Višenamenski nastavci: Pet različitih nastavaka omogućava vam da pravite različite oblike i teksture,prilagođavajući se vašim potrebama u kuhinji.

Sklopiva daska: Ova posuda štedi prostor i može se koristiti kao cjediljka, pružajući maksimalnu efikasnost u vašoj kuhinji.

Lako čišćenje: Komponente se lako čiste pod tekućom vodom, što olakšava održavanje.

Ugrađeni prostor za skladištenje: Držite sve nastavke organizovane i na dohvat ruke uz ugrađeni prostor za skladištenje.

Noževi: Dva oštra noža su idealna za brzo i precizno sječenje.

Multifunkcionalni guljač: Pomoću uključenog guljača lako očistite i pripremite povrće za dalju obradu.

Funkcionalni poklopac: Poklopac posude se može koristiti kao daska za sječenje, čime se minimizira broj potrebnih kuhinjskih alata.

Namjena:

Sa ovim sjeckom, priprema salata, priloga, i dekoracija za vaša jelamože da postaje brzo i zabavno.

Zašto kupiti na BH market-u?

  • Dostava u roku 24-48 sati
  • Mogućnost otvaranja pošiljke

Uz prava pomagala i aparate za kuhanje, priprema hrane može postati daleko lakša i brža. Sjeckajte, miksajte i blendajte pomoću naših miksera, sjeckalica i blendera. Ovaj put Vam iz ponude nudimo sjecka koji je oduševio mnoge. Usitnice voće ili povrće, napravite svoju omiljenu salatu, ili pripremite salate za goste, dekorišite izgled voća i povrća uz pomoć raznih oblika sjeckalica, te na brz i jednostavan te sasvim bezjedan način obradujte sebe i svoje ukućane zdravim i šarenolikim obrokom.

 

S našom Multifunkcionalnom sjeckalicom možete uštedjeti vrijeme rezanja i sjeckanja voća i povrća, a sve sastojke za zdrave obroke pripremiti brzo i potpuno sigurno. Čišćenje i skladištenje su vrlo jednostavni.