Silikonska podloga za tijesto 70×70.

23,00 KM

Karakteristike:

  • Sigurnost: 100% prehrambeni silikon garantuje bezbjednost u upotrebi.
  • Neprijanjajuća: Olakšava odvajanje tijesta i čini čišćenje jednostavnim.
  • Dugotrajnost: Omogućava višekratnu upotrebu i smanjuje potrebu za papirom za pečenje.
  • Prostranost: Velika površina od 70cm x 70cm pogodna za rad s većim količinama tijesta.
  • Praktičnost: Lako se savija i čisti, pogodna za pranje u mašini za sudove.
  • Funkcionalnost: Univerzalna upotreba za sve vrste tijesta, s oznakama za precizno mjerenje.

 

Zašto kupiti na BH market-u?

  • Dostava u roku 24-48 sati
  • Mogućnost otvaranja pošiljke

Silikonska podloga za tijesto dimenzija 70cm x 70cm vaš je novi neizostavni saveznik u pripremi odličnih kulinarskih djela. Ne samo da je sigurna za upotrebu zahvaljujući svom 100% prehrambenom silikonu, već nudi i sjajnu neprijanjajuću površinu koja osigurava da se tijesto lako odvaja bez muke. Njena izdržljivost omogućava višekratnu upotrebu, što vam pomaže da smanjite otpad i očuvate okolinu od suvišnih papira za pečenje.

Ova podloga će biti pouzdan partner za sve vaše recepte, bilo da razvlačite tijesto za pitu ili pripremate kruh. Njena prostranost omogućava rad sa većim količinama tijesta odjednom, učinivši je idealnom za pripremu velikih peciva ili za pečenje u serijama. Nakon upotrebe, lako se čisti i prilagođava za odlaganje, bilo da se pere ručno ili u mašini za sudove.

Fleksibilnost joj dopušta da se savija i skladišti u malom prostoru, čineći je savršenom za kuhinje svih veličina. Univerzalna u svojoj primjeni, može se koristiti za razvlačenje raznih vrsta tijesta, od slatkog do slanog, i time podiže standard u pripremi hrane. Precizne oznake za mjerenje na podlozi su neocjenjiv pomoćnik u izradi tijesta do savršene debljine i dimenzija, osiguravajući da svaki put postignete željeni oblik i veličinu.

Sve ove karakteristike čine silikonsku podlogu za tijesto ne samo iznimno praktičnom već i ekološki svjesnim izborom koji će unaprijediti vašu pripremu hrane i olakšati procese u kuhinji.