Akcija!

Vodootporna rikverc kamera

Original price was: 35,00 KM.Current price is: 19,90 KM.

-43%

Prednosti korištenja parking kamere uključuju:

Povećana sigurnost: Parking kamera omogućava vozaču bolji pregled područja iza vozila, smanjujući rizik od udara u prepreke ili druga vozila, posebno prilikom parkiranja u ograničenim prostorima.

Jednostavnije parkiranje: Prikaz na zaslonu omogućava vozaču preciznije parkiranje, čak i u uskim prostorima ili pri manevriranju unatrag.

Sprječavanje oštećenja vozila: Parking kamere mogu otkriti prepreke koje nisu vidljive u retrovizoru ili bočnim ogledalima, čime se smanjuje rizik od oštećenja vozila.

Poboljšana udobnost: Korištenje parking kamere olakšava proces parkiranja, čime se smanjuje stres i povećava udobnost prilikom manevriranja vozilom.

Način postavljanja: Montirajte kameru na stražnji dio vozila, provedite kabel do zaslona u kabini vozila i povežite s izvorom napajanja koji se aktivira u rikverc. Nakon instalacije, testirajte kameru kako biste se uvjerili da pruža jasan i širok pregled prostora iza vašeg vozila.

Zašto kupiti na BH market-u?

  • Dostava u roku 24-48 sati
  • Mogućnost otvaranja pošiljke

Parking senzori u mnogim situacijama jednostavno nisu dovoljni.

I najiskusnijem vozaču ponekad dobro dođe pomoć u vidu rikverc kamere kada se parkira unazad na nezgodno mjesto s niskim preprekama koje je teško uočiti.

Parking senzori imaju svoja ograničenja!

Zato kamera koja prikazuje sliku iza auta predstavlja neuporedivo veću pomoć.

 

Kamera je napravljena tako da može da bude otporna na kišu!

I to je zbog toga što je rikverc kamera možda čak i najpotrebnija u tim trenucima.

Dakle, kada je kiša, preglednost je smanjena, tada nam je potrebno da vidimo apsolutno sve, kako bismo pravovremeno i na regularan način reagovali i kako bismo izbegli sve opasnosti, koje nas vrebaju.