-13%

2u1 ručni aparat na paru za lice i odjeću

  • Za lice i odjeću, karakteristike proizvoda:
  • smanjenje bora, uklanjanje prašine, sterilizacija i dezinfekcija parom visoke temperature.
  • Vlaženje, njegovanje lica i fizioterapija mekom parom.
  • Vrlo je siguran i ne šteti odjeći, a također je i vrlo lagan za nošenje jer ima malu težinu.

35,00 KM

Opis

Prenosiva pegla tj. aparat na paru, paročistač na paru  i sauna za lice dve funkcije u jednom aparatu, radi sa svim vrstama odeće od različitih vrsta tkanine i krzna.

Uređaj vam pomaže da brzo i lako ispeglate izgužvanu odeću, oslobodite je neprijatnih mirisa, malih je dimenzija i može da koristiti običnu vodu.

Uređaj radi na jednostavan i poznat princip proizvodnje pare koji ne suši i ne uzrokuje rastezanje ili kompresije već doprinosi davanje početne elastičnost i volumena.

Poseduje  nastavak za uklanjanje dlačica i prašine iz odeće i nameštaja.

 

Savršen za putovanja i kao zgodan back-up

Lagan, kompaktan i jednostavan za skladištenje

Lako se popuni sa česme

Bezbedan za osetljive tkanine

Dizajniran da stane u većinu kofera

Providni plastični prozor pokazuje nivo vode

Zagreva se za manje od 3 minuta

Veliki parni otvori pružaju snažan protok pare

 

ZA ČIŠĆENJE LICA

Uređaji za čišćenje lica i pora postoje u više izvedbi.

Osnovna funkcija im je skidanje nečistoća i mrtvih stanica kože s površine.

To se postiže kružnim pokretima četkice ili vibracijom gumenih, odnosno, silikonskih ručnih uređaja koji mehanički skidaju nečistoće.

Napredniji uređaji za čišćenje lica primjenjuju ultrazvučnu tehnologiju za dubinsko čišćenje pora i omekšavanje stanica kako bi postale pogodnije za apsorpciju seruma ili drugog kozmetičkog proizvoda koji će se u idućim koracima primijeniti.

Prije samog čišćenja preporučljivo je napraviti omekšavanje površinskog sloja kože i otvaranje pora zagrijavanjem lica vodenom parom.

Ionska sauna za lice može se zgodno iskoristiti za više namjena.

Osim što stvara finu, aparat na paru stvara sitnu paru za otvaranje pora na licu, može poslužiti u tretmanu kose.

Osvježit će kovrče ako imate kovrčavu kožu i poboljšati učinak maske na suhoj i dehidriranoj kosi, upotrebom tople pare uz masku za kosu. 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.