-25%

Beewax – pčelinji vosak za poliranje drvenih površina

  • Beewax pčelinji vosak za poliranje drvenih površina potpuno je prirodna i sigurna formula koja je 90% izrađena od pčelinjeg voska bez dodatka hemijskih suspstanci.
  • Jedinstvena formula koja daje izuzetan sjaj kakav niste imali.
  • Sa ovim proizvodom vaš dom će da zablista!
  • U potpunosti se riješite ogrebotina na vašem namještaju sa ovim izuzetnim voskom.

15,00 KM

Opis

Ovaj nevjerovatni vosak hrani, regeneriše i oporavlja te štiti sve vrste drveta.

Sadrži čestice koje su jako izdržljive i koje su otporne na sunčevu svjetlost te su stabilne kako vrijeme prolazi.

Beewax također uspješno odstranjuje prljavštinu i druge vrste nečistoće a proizvod je formuliran na bazi čistog pčelinjeg voska.

On vraća vaš stari namještaj i podove u prvobitno stanje bez korištenja bilo kakvih štetnih supstanci.

Kada drvo ostari, to je ujedno i njegova čar koja ga najviše krasi, pa je potrebno samo malo poliranja kako biste mu vratili njegov stari sjaj i ljepotu.

Uz ovaj vosak ćete to učinkovito moći uraditi tako što ćete ga nanijeti na suhu pamučnu krpu, a zatim ćete kružnim pokretima prelaziti preko površine koju želite regenerirati.

Nakon nanošenja, sačekajte da se vosak osuši.

Pčelinji vosak će njegovati vaše drvene površine i dat će im svilenkasti izgled.

Beewax ne oštećuje staru boju, i nije toksičan, te je siguran za vas i vašu porodicu.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.