-26%

Bežični punjač i držač 2u1

Bežični punjač i držač 2u1

Omogućava vam jednostavno postavljanje i punjenje vašeg telefona, čime vam pruža sigurnost i praktičnost tijekom vožnje.

Ovaj bežični punjač posjeduje automatske senzore za otvaranje i zatvaranje, u punjaču je ugrađen čip za prepoznavanje telefona koji se puni tako da se punjenje optimizira tom telefonu.

Prije kupovine provjerite da li Vaš telefon podržava bežično punjenje.
Bežični punjač se spaja na auto upaljač.

29,00 KM

Opis

Zahvaljujući bežičnoj tehnologiji Qi vaš pametni telefon jednostavno odložite u autopunjač i punjenje može odmah započeti.

Kod korištenja navigacije Vaš uređaj se može puniti!

 

OSTALE KARAKTERISTIKE:

– (2u1) Univerzalni držač za pametne telefone + bežični punjač
– Jednostavno pričvršćivanje na zračne utore u autu
– Infracrveni senzor detektira vaš telefon + i automatski otvara i zatvara stranice

Kompatibilan je s većinom pametnih telefona:

  • Radi s većinom pametnih telefona, bez obzira na veličinu, model ili oblik – uključujući Apple, Samsung i Android.
  • Samo je potrebno da telefon podržava bežično punjenje!

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.