Bežični Usisivač

Specifikajice:

  • Bežičnost: sa litijumskim baterijama
  • Portabilnost: težina od oko 1050g, dimenzije 115 x 17 cm
  • Snaga: 120W, usisna snaga 7500pa
  • Kapacitet: velika posuda za prašinu od 600ml s funkcijom jednog dugmeta za pražnjenje
  • Punjivost: USB punjenje na bilo kom USB portu
  • Efikasnost: elektrostatičko pražnjenje za smanjenje nakupljanja prašine
  • Prilagodljivost: tri nastavka za čišćenje teško dostupnih mesta

35,00 KM

Opis

Predstavljamo bežični usisivač, odlično rešenje za današnji brz i mobilan način života. Ovaj aparat s ugrađenom litijumskom baterijom ,lagan sa svojih oko 1050 grama i kompaktnih dimenzija 115 x 17 cm, idealan je za upotrebu u svakoj kući.

Sa snagom od 120W i impresivnom usisnom snagom od 7500pa, ovaj usisivač se može pohvaliti efikasnošću na raznim površinama. Integrirana posuda za prašinu kapaciteta 600ml garantuje da nećete često morati da je praznite, dok funkcija jednog dugmeta za pražnjenje prašine omogućava lako i higijensko odlaganje nakupljene nečistoće.

Ovaj usisivač je opremljen i USB interfejsom za brzo punjenje, što znači da vam neće biti potreban poseban punjač – možete ga napuniti preko bilo kojeg USB porta koji je pri ruci. Zahvaljujući elektrostatičkom pražnjenju, smanjuje se nakupljanje prašine na filteru, čime se produžava vijek trajanja uređaja i održava visok nivo performansi.

Primjena ovog usisivača se proteže od kuhinje do dnevne sobe, spavaće sobe, pa čak i do automobila. Njegova bežična priroda osigurava lako manevarisanje oko nameštaja i stepenica, dok uklanja ograničenja koja donose klasični usisivači s kablom.

Ovaj svestrani bežični usisivač dolazi s tri nastavka koji omogućavaju čišćenje teško dostupnih mjesta. Bez obzira da li se radi o uglovima, uskim prostorima između nameštaja ili međuprostorima u automobilu, ovi nastavci su dizajnirani da olakšaju čišćenje.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.