Proizvod za brzo odstranjivanje koštica

  • Proizvod za brzo uklanjanje koštica je nevjerovatan alat koji će vam olakšati pripremu voća.
  • Ovaj proizvod je posebno dizajniran da ukloni koštice iz voća poput trešanja, višanja, šljiva i drugog koštičavog voća brzo i jednostavno.
  • To znači da više ne morate gubiti vrijeme ručno uklanjajući koštice jednu po jednu.
  • Jednostavno postavite voće u proizvod i pomoću mehanizma za uklanjanje koštica uklonite sve koštice odjednom.
  • Proizvod je izrađen od visokokvalitetnih materijala, tako da možete biti sigurni u njegovu dugotrajnost i učinkovitost.
  • Ovaj proizvod za brzo uklanjanje koštica je savršen alat za svakog kuhara ili bilo kojeg ljubitelja koštičavog voća.
  • Uštedite vrijeme i trud, a uživajte u svom omiljenom voću bez gnjavaže!

20,00 KM

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.