Buldožer transformator

Otkrijte nevjerojatni svijet igre s našim transformirajućim buldozerom koji se pretvara u robota!

Ova inovativna igračka nije samo izvor zabave, već i poticaj za razvoj djetetovog mozga i znatiželje prema novim stvarima.

Ova transformirajuća igračka spaja edukaciju i zabavu, pružajući nezaboravno iskustvo igre za vaše dijete.

Ugrađena Svjetla: Uživajte u svjetlosnom showu dok se buldozer transformira u robota, dodajući vizualnu dimenziju igri.

Transformacija buldozera u robota pruža interaktivno iskustvo.

Povedite svoje dijete na put otkrivanja s našim inovativnim transformirajućim buldozerom!

29,00 KM

Opis

Razvoj Mozga: Transformacija iz buldozera u robota potiče dječji mozak, razvijajući motoričke vještine i potičući logičko razmišljanje.

Sposobnošću kretanja ulijevo i udesno, te impresivnom funkcijom rotacije i potpunog zaustavljanja od 360 stupnjeva.

Napajanje: 3x AA baterije (ne dolaze u pakovanju)

UPOZORENJE:

  • Ne Miješajte Stare i Nove Baterije! – Za optimalno funkcioniranje igračke, koristite iste tipove baterija i provjerite njihov rok trajanja.
  • Ne Miješajte Alkalne, Standardne (carbon-zinc) ili Puniive Baterije! – Miješanje različitih vrsta baterija može uzrokovati oštećenje igračke i smanjiti njezinu učinkovitost.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.