-29%

Četka za peglanje kose

 • Cetka za ravnjanje kose na struju je električni uređaj koji kombinuje funkcionalnost četke i pegle za ravnanje kose.-Ova vrsta cetke ima ugrađene grejne ploče koje se zagrevaju kada je uređaj uključen. Kada provlačite kosu kroz četku, grejne ploče ravnomerno zagrevaju i ispravljaju dlake.
  -Prenosivost: Cetka za ispravljanje kose na struju je kompaktnog i prenosivog dizajna, što znači da ih možete lako nositi sa sobom na putovanjima ili koristiti kada ste van kuće.
  To ih čini praktičnim i pogodnim za održavanje frizure dok ste u pokretu.

  DOSTUPNA U DVIJE BOJE:
  1.CRNA SA LJUBIČASTIM
  2.ZELENA SA ZLATNIM

25,00 KM

Opis

Četka za ravnjanje  ima podešavanje temperature kako biste mogli prilagoditi toplotu vašem tipu kose.

 

Ova cetka za ispravljanje kose je jednostavna za upotrebu, čak i za one koji nisu iskusni u oblikovanju kose.
Zahvaljujući dizajnu četke svoju kosu možete ispravljati brzo i jednostavno!

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.