-29%

Četka za peglanje kose

Odlična kombinacija četke i pegle za ravnanje!

Integrirane Grejne Ploče: Ugrađene ploče se zagrevaju i osiguravaju ravnomerno ispravljanje  dlaka

Kompaktan Dizajn: Naša četka za ravnanje kose je dovoljno mala da stane u vaš putni kovčeg ili torbu, omogućujući vam da zadržite uređenje i kada ste na putu!

Lakoća Korišćenja: Jednostavno provucite kosu kroz četku i dozvolite da toplina transformiše vašu kosu!

Pogodna za Svakodnevnu Upotrebu i Putovanja: Bilo da koristite svakodevno ili ste na putovanju, naša električna četka za ravnanje kose je vaš novi alat za brzu i efikasnu stilizaciju.

25,00 KM

Nema na zalihi

Opis

Četka za ravnjanje  ima podešavanje temperature kako biste mogli prilagoditi toplotu vašem tipu kose.

 

Ova cetka za ispravljanje kose je jednostavna za upotrebu, čak i za one koji nisu iskusni u oblikovanju kose.
Zahvaljujući dizajnu četke svoju kosu možete ispravljati jednostavno!

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.