-18%

Collapsible Filter Baskets cjedilnici za kuhinju

  • Mnogo puta se desilo da odustanete od pranja jagoda ili trešanja u trenutku kada Vam se jedu jer Vam se nije dalo da se posvetite detaljnom čišćenju sitnog voća?
  • Desilo se i da se opržite dok cijedite tek skuhano povrće?
  • Sve te i mnoge druge nevolje u kuhinji možete zaboraviti, jer postoji mnogo praktičniji način za pranje i cijeđenje povrća i voća.

18,00 KM

Opis

Udobno i sigurno – sklopivo cjedilo izrađeno je od ekološki prihvatljivog silikona i plastičnih materijala, neotrovnih, može se prati u perilici posuđa i izdržljivo za dugotrajnu upotrebu, sigurno za vašu hranu i obitelj.

Štedi prostor – dizajn koji štedi prostor, cjedila su sklopiva, što ih čini jednostavnim za pohranu u ormariće ili duboke ladice. tako da ne zauzimaju toliko potreban prostor u vašim kuhinjskim ormarićima.

Praktično – ovo silikonsko cjedilo se koristi za cijeđenje većine namirnica poput špageta, tjestenine, krumpira, brokule, zelenih mahuna i drugog povrća, za ispiranje listova salate, voća i svježeg povrća.

Ergonomska ručka s kukama za vješanje – Sklopiva košara s filtrom ima neklizajuću podlogu i ručku za jednostavno držanje s kukama za vješanje.

Ne samo da štedi prostor, već i čini vašu kuhinju urednijom.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.