-30%

Dekorativna kutija za odlaganje stvari

  • Predivna dekorativna kutija za odlaganje stvari koja će vam pomoći da uštedite prostor u vašem domu te da uredno organizujete višak stvari.
  • Dimenzije: 27x25x20

16,00 KM

Opis

Dekorativne kutije za odlaganje stvari su idealno rješenje za pospremanje i uređenje doma.

I vaš dom se sigurno jako brzo puni nepotrebnim stvarima ili stvarima koje ne znamo kuda smjestiti i jednostavno nemate rješenje za to.

Mi vam donosimo veoma praktično rješenje kada je u pitanju skladištenje stvari a to su dekorativne kutije koje će vam pomoći da stvari koje su višak smjestite i da vam ne smetaju.

Praktična rješenja za skladištenje vam pomažu da držite stvari urednima, ali takođe daju priliku da ukrasite i date svom domu lični dodir.

Rublje je također čest izvor neurednosti i kutije za skladištenje uvijek dobro dođu i za tu vrstu problema.

Za spremanje igračaka na raspolaganju su vam velike kutije koje će ukrasiti bilo koju dječju sobu.

U manje kutije možete spremiti pribor za šivanje, a u veće časopise i kataloge, daljinske upravljače i sl.

Svaka od njih će vam dobro doći, prije ili kasnije, pa na vrijeme odaberite dekorativne kutije za sebe.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.