Digitalna kuhinjska vaga do 10kg

Digitalna kuhinjska vaga do 10 kg je praktičan i koristan alat u svakoj kuhinji. Omogućava vam da precizno merite sastojke i pratite recepte kako biste postigli odlične rezultate u kuvanju i pečenju.

Tehničke karakteristike:
Mjenje od 1g do 10kg
Opcija TARE (postavljanje na nulu)
Rad na AA baterije 1,5V x 2

Paket uključuje
Digitalna Vaga
2 x baterije
Uputstvo za upotrebu

19,00 KM

Opis

Digitalna kuhinjska vaga do 10 kg je korisna i praktična alatka koja vam pomaže u preciznom merenju hrane i sastojaka tokom kuvanja i pečenja. Ovde je nekoliko karakteristika i prednosti takve vage:

  1. Preciznost merenja
  2. Kapacitet do 10 kg
  3. Jednostavna upotreba
  4. Laka za čišćenje i održavanje
  5. Kompaktnost i skladištenje

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.