Digitalni aparat za pritisak.

Karakteristike:

  • Mjerenje: Sistolički i dijastolički krvni tlak, otkucaji srca
  • Memorija: Kapacitet za 90 mjerenja
  • Kompatibilnost: Zapešće opsega 135-195 mm
  • Napajanje:  alkalne baterije 3V
  • Automatsko isključivanje: Štedi energiju baterije
  • Standardi: Usklađenost s WHO i ISH smjernicama za krvni tlak
  • Kompaktibilan: s opsegom ručnog zgloba od 135 do 195 m
  • Dodatak: plastična kutija za sigurno čuvanje dok aparat nije u upotrebi.

 

35,00 KM

Opis

Ovaj automatski zapešćni tlakomjer  je dizajniran za jednostavno i brzo praćenje krvnog tlaka kod kuće. Njegova glavna funkcija je pružanje preciznih mjerenja sistoličkog i dijastoličkog krvnog tlaka, kao i otkucaja srca.

Jedan od ključnih benefita ovog uređaja je njegova sposobnost da pruža brza i točna mjerenja, što je izuzetno važno za one koji moraju redovito pratiti svoj krvni pritisak. Dodatno, skala boja na kutiji uređaja u skladu je sa standardima Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i Međunarodnog udruženja za hipertenziju (ISH), što korisnicima omogućuje lako tumačenje rezultata mjerenja krvnog tlaka.

Tlakomjer dolazi u plastičnoj kutiji koja omogućuje siguran transport i skladištenje, zajedno s uputama koje ilustriraju kako pravilno koristiti uređaj. Upute pokazuju korake za ispravno omatanje manžete oko zapešća, ispravan položaj tijekom mjerenja i kako započeti mjerenje. Uz praktičnost i jednostavnost korištenja, ovaj uređaj pruža bitan alat za one koji brinu o svom kardiovaskularnom zdravlju.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.