-27%

Dozer za pravljenje palačinaka

Materijal: Izrađen od čvrstog materijala sa silikonskim vrhom koji se lako podiže pritiskom na ručku, omogućujući precizno doziranje smjese za palačinke.

Postolje: Uređaj ima postolje koje stabilno drži aparat dok se ne koristi.

Jednostavan mehanizam omogućava brzo punjenje i tačno doziranje smjese za palačinke, smanjujući pritom gubitak i nered u kuhinji.

Lagan za upotrebu i čišćenje, što ovaj uređaj čini prikladnim za svakodnevnu upotrebu u domaćinstvu.

Osigurava efikasnu i dosljednu pripremu palačinki, kako za kućnu upotrebu, tako i za profesionalne potrebe.

40,00 KM

Opis

Ovaj uređaj za izradu palačinki  je dizajniran za olakšano pripremanje palačinki.
Sa svojim praktičnim stolnim postoljem i ručicom za oslobađanje smjese, ovaj uređaj čini pripremu palačinki jednostavnijm.

Uređaj je dizajniran kako bi vam omogućio precizno izlijevanje svake palačinke, bez trošenja viška smjese ili stvaranja neurednih oblika. Također, njegova intuitivna kontrola omogućava vam prilagodbu veličine palačinke prema vašim željama – od manjih, debljih palačinki do većih, tanjih varijanti.

Osim toga, naš uređaj je jednostavan za čišćenje. Spremnik za smjesu se lako uklanja i može se prati ručno ili u perilici posuđa, čineći čišćenje brzim i jednostavnim.

S ovim uređajem, priprema palačinki postaje brza i jednostavna, omogućujući vam da uživate u odlično oblikovanim palačinkama.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.