-34%

Držač i hladnjak za Laptop.

Ovaj prijenosni stalak za hlađenje laptopa je dizajniran da pruži udobnost i funkcionalnost korisnicima laptopa. Njegove ključne karakteristike i prednosti su sljedeće:

Karakteristike:

Podesiva podrška: Stalak ima više položaja za podešavanje kuta nagiba, što omogućava korisnicima da pronađu idealan kut za rad, čitanje ili gledanje sadržaja.

Dimenzije: 36cmx26cm

Ugrađeni ventilator za hlađenje: S ugrađenim ventilatorom koji se napaja preko USB-a(uključen u paket), stalak pomaže u održavanju optimalne temperature vašeg laptopa

Dizajn s plavim svjetlom: Plavo svjetlo ventilatora dodaje estetski ugođaj dok također služi kao indikator rada.

Pregradna potpora: Dodatni elementi na stolu sprječavaju klizanje laptopa, čime se povećava sigurnost uređaja.

23,00 KM

Opis

Specifikacije:

Materijal: Izrađen od izdržljivih materijala koji podržavaju težinu i toplinu laptopa.
Napajanje: USB sučelje za napajanje ventilatora
Portabilnost: Lagan i prenosiv, lako se može spakirati i nositi sa sobom.

Prednosti i beneficije:

Ergonomija: Pomaže u sprječavanju bolova u vratu i leđima pružajući ergonomski ispravan kut gledanja i tipkanja.
Hlađenje: Aktivno hlađenje pomaže u smanjenju pregrijavanja laptopa, posebno tijekom intenzivnog korištenja ili igara.
Fleksibilnost: Podesivi kutovi omogućuju korisnicima da koriste laptop u različitim okruženjima, bilo kod kuće, u uredu ili u pokretu.
Univerzalnost: Kompatibilan s većinom laptopa različitih veličina.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.