Dvostrani čistač stakla

Predstavljamo vam čarobni dvostrani čistač stakla – vaše rješenje za besprijekorno čiste prozore bez napora!

29,00 KM

Opis

Zaboravite na muke s tradicionalnim metodama čišćenja prozora. Naš magnetni čistač stakla dizajniran je da bude lagan, jednostavan i jednostavan za upotrebu, što ga čini pogodnim za svakoga. Nema više riskantnog naginjanja kroz prozore ili balansiranja na ljestvama samo kako biste dosegnuli teško dostupna područja.

S našim inovativnim čistačem možete eliminirati potrebu za penjanjem po ljestvama dok jonglirate s čistilima. Sve što vam treba je topla voda i obični deterdžent za besprijekorne rezultate, čineći ga ekološki prihvatljivim i ekonomičnim rješenjem.

Dvostrani čistač stakla je svestran i pogodan za različite vrste staklenih površina, uključujući prozore, staklene stolove, ogledala, balkone, staklenike, automobile, brodove i još mnogo toga.

Upozorenje: Nije pogodno za čišćenje dvostrukih stakala s vakuumskim slojem. Koristite spužvu za pranje i uklanjanje prljavštine s površina stakla, pločica ili ogledala.

Zatim okrenite ručku i koristeći smjer strelica obrišite i polirajte kako biste dobili čist, bez tragova završetak. Specifikacije: Materijal: ABS i magnet Boja: Kao na slici

Pogodno za: STAKLO DEBLJINE MANJE OD 6 mm. Uključuje: 1 x Magnetni čistač prozora, 2 x Dodatne čistačke podloge.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.