-29%

Električni odstranjivač dlačica i grudvica

Predstavljamo vam ultimativni alat za održavanje vaše odjeće, posteljine i namještaja – naš električni odstranjivač grudvica!

Idealno Rješenje za:

Odjeću: Uklanja grudvice, izvučene konce i vlakna
Dom: Efikasno čisti posteljinu, zavjese, tepihe i presvlake od grudvica.
Vozila: Idealan za čišćenje sjedala u automobilima, čineći ih urednijim

Glavne Karakteristike:

Radi na Struju
Lagan za Čišćenje: Sadrži uklonjivi spremnik, omogućavajući brzo i lako održavanje bez nereda.
Sigurno za Tkanine: Nežno uklanja neželjene materijale bez oštećenja ili habanja vaših tkanina.

25,00 KM

Opis

Aparat za uklanjanje vlakana može ukloniti vlakna sa dukserica, zavjesa, tepiha, presvlaka i još mnogo toga, sigurno, bez oštećenja tkanine!
Omogućava vam lako i brzo uklanjanje dlačica sa svih vrsta odjevnih predmeta.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.