-46%

Fleksibilno crijevo – (1 + 1 GRATIS)

  • Fleksibilno crijevo brzo nadograđuje vašu običnu slavinu u fleksibilnu prskalicu , sa produženim dosegom!
  • Izvrsno za ispiranje voća i povrća, ispiranje kose i još mnogo toga.
  • Lako se pričvršćuje!
  • Brzo se spaja na većinu standardnih slavina!

    ISKORISTITE OVU PONUDU GDJE DOBIJATE ČAK DVA KOMADA PO NAVEDENOJ CIJENI!

19,00 KM

Opis

Ovo fleksibilno crijevo za vodu idealno je kada je u pitanju kuhinjska slavina.

Veoma je okretno i prilagodljivo, i lako ćete ga prilagoditi pokretima i potrebama.

Kada perete posuđe, ili želite oprati voće i povrće za salatu, možete to učiniti veoma lako, bez bespotrebnog prskanja vode na sve strane.

Lako se pričvrćuje i montira!

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.