-27%

Folije za stakla

  • Folije za stakla su najjednostavnije rešenje za vaš četvorotočkaš, koje će svaku vožnju pretvoriti u nevjerovatno uživanje!
  • Kako da znate da li vam trebaju ove kvalitetne folije?
  • Zatamnjivanje stakala vas takođe štiti od štetnog Sunčevog zračenja.
  • Ove folije vrhunskog kvaliteta apsorbuju UV zrake do 99% i štite putnike, kućne ljubimce ali i osetljive materijale u vašem vozilu.
  • Fabrička tonirana stakla vozila apsorbuju samo mali deo štetnih zraka i stoga su samo djelimično odgovarajuća.
  • Iz ovog razloga, upotpunite prozore svog automobila profesionalnim folijama, kako bi svim putnicima pružili najbolju moguću zaštitu.

16,00 KM

Opis

Tamna stakla na automobilima odavno su popularna jer doprinose boljem i ”opasnijem” izgledu auta.

Postoji nekoliko metoda za zatamnjivanje stakala, kao što su tvorničko zatamnjivanje, premazivanje i lijepljenje folije.

Lijepljenje folije na automobilska stakla nije jednostavan proces, ali uz malo edukacije, strpljenja i pomoći prijatelja, uspjet ćete ga sami završiti i tako uštedjeti nekoliko stotina eura.

Folije se na stakla postavljaju ne samo iz estetskih razloga, nego i zbog zaštite od štetnih sunčevih zraka.

Osim što doista sprečavaju prodor 99 posto UV zračenja, s njima na staklima znatno se smanjuje i neugodan odbljesak a također ima i sigurnosnu ulogu jer će dođe li do loma stakla spriječiti rasipanje krhotina.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.