-14%

Grijalica / odmagljivač za automobil

  • Grijalica za automobil 12V 200W
  • Ugrijat će Vas zimi i ohladiti ljeti.

30,00 KM

Opis

Idealno za vozila bez uređaja za grijanja i ventilacije poput građevinskih strojeva.

Ali i sva druga vozila kao dodatni izvor topline odnosno hlađenja.

Odmagljivač jednostavan za instalaciju, samo ga uključite u utičnicu za upaljač.

Univerzalno podešavanje ose, okretanje baze 360° bez mrtvog ugla.

Pogodan i za odmrzavanje vjetrobranskog stakla,(ima ručicu pa se rasklopi kao fen) a za brže zagrijavanje staviti na pod auta.

Lako se koristi, priključuje se izravno u priključak upaljača za cigarete.

Odmagljivač koji lako se montira i može lako da se skine sa držaca kada vam ne treba.

Pokretljivo u svim pravcima sto je dobro za vozačevo ili suvozačevo staklo kada trebate da odmaglite.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.