HD TV BOX.

Specifikacije:

  • Kompatibilnost: Potpuno usklađen sa DVB-T3, H.265, i MPEG-4 standardima.
  • Brzina: Maksimalna brzina protoka podataka do 50 Mbit/s za streaming.
  • PVR: Funkcija ličnog video snimača za snimanje TV sadržaja.
  • Multimedija: Reprodukcija raznih formata preko USB 2.0 (MP3, MP4, JPEG, AVI).
  • Rezolucija: Podrška za video izlaz od 480i/p do 1080i/p, uključujući Full HD 1080p@30fps.
  • EPG: Elektronski programski vodič za do 7 dana unaprijed.
  • Kapacitet: Memorija za do 1000 TV i radio kanala.
  • LCN: Podrška za Logic Channel Number za intuitivno sortiranje kanala.

50,00 KM

Opis

Ovaj HD DVB-T3 prijemnik je vrhunski uređaj koji donosi najnoviju tehnologiju u vaš dnevni boravak. U potpunosti je kompatibilan sa DVB-T3, H.265 i MPEG-4 standardima, što znači da je spreman za emitiranje visokokvalitetnog sadržaja. Uz maksimalnu brzinu protoka podataka od 50 Mbit/s, ovaj uređaj obećava glatko streaming iskustvo bez prekida.

 

Opremljen je s PVR funkcijom (Personal Video Recorder) i mogućnostima multimedijalnog reprodukovanja, podržavajući različite formate poput MP3, MP4, JPEG i AVI preko USB 2.0 interfejsa. To znači da ne samo da možete gledati TV uživo, već i snimati omiljene emisije ili reproducirati vlastiti multimedijalni sadržaj. Rezolucija videa izlaza je impresivno prilagodljiva, s opcijama od 480i/p do 1080i/p, omogućavajući vam da uživate u Full HD sadržaju do 1080p@30fps.

Uređaj dolazi s ugrađenim EPG-om (Electronic Program Guide) koji podržava do 7 dana programiranja, dajući vam pregled nad svim kanalima i programima koji su vam na raspolaganju. I što je još impresivnije, ima kapacitet za spremanje do 1000 TV i radijskih programa.

S podrškom za Logic Channel Number (LCN), uređaj automatski organizuje kanale na logičan i intuitivan način, što olakšava navigaciju. Uz sve ove mogućnosti, ovaj DVB-T3 prijemnik je izvanredan izbor za svakog tko želi proširiti svoje TV iskustvo s visokom definicijom, snimanjem emisija i reprodukcijom multimedijalnog sadržaja.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.