-18%

HTC Mašinica 5u1

HTC Mašinica 5u1 je ultimativni alat za muškarce sa mnogim dodacima za olakšano uređivanje.

Ovaj 5 u 1 set donosi velike prednoostit direktno u udobnost vašeg doma, kombinirajući sve potrebno za detaljno uređivanje brade, kose i tijela.

Specifikacije:

Model: AT-1201
Baterija: Punjiva, 8 sati punjenja za 50 minuta bežične upotrebe
Napon: 220-240V, 50/60Hz, 3W

Karakteristike:

4 različita nastavka za precizno oblikovanje
Priloženi češljevi za različite dužine šišanja
Lagan i ergonomski dizaj

33,00 KM

Opis

Mogućnosti:

-Precizno oblikovanje brade i brkova
-Detaljno šišanje kose s različitim češljevima
-Neželjene dlake u nosu i ušima lako se uklanjaju sigurnim trimerom
-Detaljni trimer za fine linije i detalje

Benefiti:

-Sve-u-jednom rješenje za uređivanje: štedi vrijeme i novac
-Bežična upotreba omogućava lako rukovanje bez zapetljavanja kablova
-Vodootporni nastavci za lako čišćenje

HTC Mašinica 5u1 je dizajnirana da pojednostavi vašu rutinu. Bežična tehnologija omogućava slobodu kretanja dok se uređujete, a različiti nastavci i češljevi znače da ne morate kupovati mnoštvo različitih uređaja.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.