-9%

Inverter

Karakteristike:

 • Pretvorba: DC 12V/24V u AC 110V/220V.
 • Modeli:  LN-1500W .
 • Sigurnost: Zaštita od preopterećenja i niskog napona.
 • Efikasnost: Dugotrajna upotreba s tipičnom automobilskom baterijom.
 • Portabilnost: Kompaktan dizajn za laku prenosivost.
 • Upotrebljivost: Pogodan za razne električne uređaje.
 • Dodaci: Uključeni kablovi i upute za korištenje.

50,00 KM

Opis

Ovaj visokokvalitetni POWER INVERTER pretvara DC (jednosmjernu) u AC (izmjeničnu) struju, pružajući pouzdan izvor napajanja za širok raspon električnih uređaja. Uređaj je dostupan u 1500W za intenzivniju upotrebu.

Ključne karakteristike uključuju:

 • Pretvorba naponskih nivoa s 12V na 110V ili s 24V na 220V, omogućavajući upotrebu uređaja koji zahtijevaju standardni naponski izlaz.
 • Sigurnosne značajke kao što su zaštita od preopterećenja i niskog napona osiguravaju sigurnost i produžen vijek trajanja uređaja.
 • Efikasna potrošnja omogućuje upotrebu s uobičajenim automobilskim baterijama, pružajući kontinuiranu energiju kada ste u pokretu.

Namjena ovog invertera je raznolika: može se koristiti za napajanje uređaja kao što su laptopi, mali kućanski aparati, alati, televizori i mnogi drugi uređaji dok ste na kampiranju, u vozilu ili na bilo kojem mjestu gdje je dostupna samo DC struja.

Benefiti korištenja ovog POWER INVERTER-a su mnogobrojni:

 • Omogućava neovisnost o električnoj mreži, pružajući slobodu korištenja električnih uređaja gotovo bilo gdje.
 • Robustan dizajn i portabilnost čine ga idealnim za vanjske aktivnosti i putovanja.
 • Jednostavna instalacija i upotreba, uz priložene kabele i jasne upute, znači da ga brzo možete postaviti i početi koristiti.

Kompaktan, pouzdan i praktičan, ovaj POWER INVERTER je odličan izbor za sve koji traže prenosivo i pouzdano energetsko rješenje.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.