-29%

Komplet set za čišćenje 1+1 GRATIS

  • Komplet set za čišćenje
  • Jednostavno očistite ostatke osušenih mrlja i kamenca u kuhinji, kupatilu, garaži, automobilu… bez trljanja i prekomjerne upotrebe sredstava za čišćenje.
  • Paket sadrži tri četke za čićčenje u različitim oblicima.
  • Jednostavrno montiranje.

ISKORISTITE OVU PONUDU GDJE DOBIJATE ČAK DVA SETA (ukupno 6 četki) PO NAVEDENOJ CIJENI

25,00 KM

Opis

Aparat (aku bušilica) ne dolazi u paketu!

Četke za čišćenje  pločica, tepiha, fasada, keramike, kamena, drveta…

Jednostavna i sigurna upotreba.

Jednostavno montirajte četku na električnu bušilicu i kontrolišite brzinu okretanja pomoću bušilice.

Izdržljivost.

Četke su napravljene od visoko izdržljive mješavine materijala koja omogućuje čišćenje na veoma dug vremenski period bez oštećenja samih četki.

KOMPLET Set DRIL četki za čišćenje očistit će mnoge površine.

Lagano ćete doseći i teško dostupna mjesta!

Utore, presvlake u autu, gume ili prljavo posuđe, očistite pomoću idealno odabrane četke, koju jednostavno namjestite na bušilicu.

Ovaj način spremanja je efektivniji, zato što ćete pomoću ovih četkica doseći teško dostupna mjesta i nesvakidašnje površine.

Ovisno o površini odaberite najidealniji nastavak, umetnite metalnu četkicu u svrdlo i zategnite.

Polako spustite bušilicu i pritisnite četku na površinu za čišćenje.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.