-29%

Komplet set za čišćenje 1+1 GRATIS

Jednostavno očistite Mrlje! – Naš komplet set za čišćenje idealan je za uklanjanje osušenih mrlja u kuhinji, kupatilu, garaži, pa čak i u vašem automobilu.

Sveobuhvatan Paket: Svaki set sadrži tri različite četke za čišćenje, dizajnirane da se nose s raznim vrstama mrlja i površina.

Lakoća Montiranja: Četke su dizajnirane da se lako montiraju, što vam omogućava brzu i efikasnu upotrebu. (Napomena: Aku bušilica nije uključena u paket.)

Dvostruka Vrednost! Iskoristite ovu ekskluzivnu ponudu gdje dobijate dva seta (ukupno 6 četki) po izuzetnoj cijeni!

25,00 KM

Opis

Aparat (aku bušilica) ne dolazi u paketu!

Četke za čišćenje  pločica, tepiha, fasada, keramike, kamena, drveta…

Jednostavna upotreba!

Jednostavno montirajte četku na električnu bušilicu i kontrolišite brzinu okretanja pomoću bušilice.

 

KOMPLET Set DRIL četki za čišćenje pomoći će da očistite mnoge površine.

Utore, presvlake u autu, gume ili prljavo posuđe, očistite pomoću idealno odabrane četke, koju jednostavno namjestite na bušilicu.

Ovisno o površini odaberite najidealniji nastavak, umetnite metalnu četkicu u svrdlo i zategnite.

Polako spustite bušilicu i pritisnite četku na površinu za čišćenje.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.