Lampa za kampiranje

Otkrijte novu razinu osvjetljenja u vašim kamperskim avanturama s našom inovativnom kamperskom lampom.

Upotpunite svoj prostor elegantnom LED svjetiljkom koja se puni preko USB-a(kabel uključen u paket)

Sa mogućnošću prilagodbe jačine svjetlosti, ova lampa je odlična za pravljenje atmosfere po vašoj mjeri, bilo da je riječ o opuštajućem večernjem čitanju ili druženju u prirodi.

Kompaktna i jednostavna za upotrebu, idealna je za svaku priliku.

25,00 KM

Opis

Značajke:

  1. COB Tehnologija: Koristeći COB tehnologiju, naša lampa pruža svijetlo i ujednačeno osvjetljenje, što je idealno za kampiranje i vanjske aktivnosti.
  2. Kompaktne Dimenzije: S visinom od 18,5cm, naša lampa je lagana i jednostavna za nošenje, što je čini odličnim dodatkom za svaku kampersku opremu.
  3. Višenamjenska Upotreba: Ova lampa je idealna za kampiranje, planinarenje, ribolov, piknike i druge vanjske aktivnosti, pružajući vam pouzdano osvjetljenje u različitim situacijama.
  4. Jednostavno Korištenje: Intuitivno dizajnirane kontrole omogućavaju vam jednostavno uključivanje i podešavanje svjetlosti prema vašim potrebama.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.