-18%

LED Radna Lampa

Upoznajte svestranog asistenta za sve vaše aktivnosti gdje je potrebna jaka svjetlost – naša LED Radna Lampa s Punjivom Baterijom. Sa izuzetnom snagom ova lampa je dobar alat za svakog majstora, entuzijasta za kampiranje ili za bilo koju vanjsku avanturu.

Ključne značajke proizvoda:

  • Snažna Svjetlost: Uz visoko efikasne LED diode, ova lampa pruža intenzivno i jasno svjetlo kad god vam je potrebno.
  • Punjiva Baterija: Baterija po uzoru na aku bušilice osigurava dugotrajnost i lakoću zamjene i punjenja.
  • Višenamjenska Upotreba: Bez obzira na situaciju – rad u radionici, kampiranje ili hitne situacije – ova lampa je spremna odgovoriti na poziv.
  • Prijenosnost i Pogodnost: Kompaktna i laka za nošenje, sa snažnom baterijom koja ne zahtijeva stalno dopunjavanje.

 

45,00 KM

Opis

Značajke:

  1. Visokokvalitetne LED Perle: Osiguravaju stabilan i svijetao izvor svjetla, pružajući vam optimalne uvjete za rad, učenje, vanjske aktivnosti, rad na terenu, hitne situacije i druge prilike.
  2. Rotacija za Prilagodljivi Kut Gledanja: Lampa se može rotirati kako bi se postigao optimalan kut svjetlosti, prilagođavajući se vašim potrebama!
  3. Pogodna za Različite Prigode: Odlična je za osvjetljavanje radnog, studijskog, vanjskog prostora, polja, u hitnim situacijama i drugih mjesta gdje vam je potrebno pouzdano svjetlo.

 

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.