-24%

LED Stolna Lampa

Ova stona lampa je modernog dizajna sa LED tehnologijom koja omogućava efikasno osvjetljenje uz minimalnu potrošnju energije.

Specifikacije

Snaga: uključuju snagu od 4W

Materijal: Izrađena je od ABS-PP materijala, koji je lagan za održavanje. Izvor svjetla čini 12 LED dioda

Napajanje:Preko USB-a

Dodatna pogodnost ove lampe je njena portabilnost zahvaljujući mogućnosti napajanja preko USB-a, što znači da je možete koristiti i kada niste u blizini utičnice.

To je čini idealnom za različite situacije, poput kampovanja ili putovanja.

22,00 KM

Opis

Podešavanje jačine svjetlosti: Lampa ima tri nivoa jačine svjetla, što omogućava korisniku da prilagodi intenzitet svjetlosti prema potrebama, bilo da je u pitanju čitanje, rad na računaru ili opuštanje.

Paljenje na touch: Njena funkcija dodira (touch) omogućava lako uključivanje i isključivanje, kao i promjenu jačine svjetla jednostavnim dodirom.

Savitljiva: Fleksibilan dizajn ove stone lampe omogućava lako prilagođavanje ugla osvjetljenja, što korisnicima pruža mogućnost da precizno usmjere svjetlost tamo gdje je potrebna.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.