Light box

Karakteristike:

 • Dimenzije: 220 mm x 220 mm x 230 mm
 • Pozadine: Crna i Bijela, zamjenjive
 • Osvjetljenje: LED s USB napajanjem
 • Prenosivost: Lagana i jednostavna za transport
 • Montaža: Brza i jednostavna, bez potrebe za alatima
 • Efikasnost: Energetski efikasna LED tehnologija
 • Fleksibilnost: Sadrži dva različita seta pozadina za različite vizuelne efekte

25,00 KM

Opis

 

Ova Light Room prenosiva svjetlosna kutija je kompaktnog dizajna s  dimenzijama od 220 mm u širinu, 220 mm u visinu i 230 mm dubina, što je čini idealnom za fotografisanje malih predmeta. Uz to, dolazi s dvije zamjenjive pozadine, jedna crna i jedna bijela, koje omogućavaju korisniku da biraju optimalnu pozadinu za različite stilove i potrebe fotografiranja. Osvjetljenje je osigurano putem ugrađenih LED svjetala, koja se napajaju preko USB kabela, što dodaje dodatnu razinu pogodnosti jer se može koristiti s bilo kojim standardnim USB izvorom napajanja. Zahvaljujući svojoj prenosivosti i lakoći, ovu svjetlosnu kutiju možete jednostavno transportovati i postaviti bilo gdje, omogućavajući vam da bez muke kreirate profesionalno osvijetljene fotografije vaših proizvoda.

Funkcionalnost i Namjena:

Studio je namijenjen za korištenje kao privremena postavka pogodna za online prodavače, umjetnike ili hobiste koji trebaju napraviti profesionalno izgledajuće fotografije malih predmeta. Njegova kompaktna veličina omogućava lako premještanje i postavljanje bilo gdje, omogućujući fotografske sesije kod kuće ili u pokretu.

Benefiti:

 • Poboljšava izgled proizvoda profesionalnim osvjetljenjem
 • Jednostavna i brza montaža za odmahšnju upotrebu
 • Dvije opcije pozadine za različite proizvode i preferencije
 • LED svjetla su energetski efikasna i imaju dug životni vijek
 • Svjetlosna kutija je prenosiva i ne zauzima mnogo prostora, što omogućava fotografisanje na različitim lokacijama

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.