-38%

Magnetni držač za noževe

  • 12-to inčni magnetni držač za noževe, izrađen od potpuno nehrđajućeg čelika i najsnažnijih magneta, napravljen je i potpuno kompaktibilan za svaku vrstu kuhinjskih noževa.
  • Pored toga, ono što ga izdvaja jeste i to što pored držača za noževe njegov dijapazon primjene može biti šarolik pa tako npr. ga možete koristiti ,također, i kao držač za makaze, alat, ključeve i sve drugo što mislite, čineći ga vrhunskim organizatorom.

18,00 KM

Nema na zalihi

Opis

Magnetni držač za noževe je izrađen od sintetičkog kromiranog materijala.

Ima 2 snažna magneta koji garantiraju sigurno skladištenje Vaših noževa.

Magnetni držač je idealan za uštedu prostora u Vašoj kuhinji, a ujedno i ukrašava interijer Vaše kuhinje.

Magnetski držač za noževe pogodan je za ugradnju na zidne materijale poput glatkog stakla, glatkog mramora, obojene ploče, mozaika, glatke keramičke pločice, glatkog metala, akrilne ploče itd.

Neodgovarajući zidovi uključuju: grube zidove, tapete,gipsane zidove.

Nakon instalacije, pričekajte 48 sati za upotrebu.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.